%
Akciók

KOSÁR
A kosár
üres
Ügyfélszolgálat
Regisztráció Bejelentkezés Jelszó emlékeztető Nemrég megnézett Kapcsolat
                                                                        

Tengeri akvarisztika - Kellékek - Vízkezelők, Víztesztek, Nyomelemek

AQUA PLANT / Tengeri akvarisztika / Kellékek / Vízkezelők, Víztesztek, Nyomelemek

Aquaforest - Starter Pack - Akváriumindító Komplett Prémium Csomag


További képek a termékről
Aquaforest - Starter Pack - Akváriumindító Komplett Prémium Csomag

Cikkszám: AQU-141-003005
Kapható AQUA PLANT hűségpont: 2600     (Beváltásnál 1 pont=1 Ft)
Tulajdonságok

Gyártó Aquaforest

Termékleírás

Professzionális termékek összessége új akvárium felállításához. A termékeket úgy választották meg, hogy biztosítsák a tengervíz akváriumának egyszerű és problémamentes felállítását. A készletben lévő zátonyos só mennyisége lehetővé teszi 250 l (66 USA gal) akváriumi víz sózását. Ha nagyobb akváriumot állít be, csak külön vásárolja meg a szükséges mennyiségű Reef Salt, a készlet többi része továbbra is tökéletesen elfér az új tartályban. A többi termék célja a tartály gyors biológiai stabilizálása. Az AF Starter Pack vegyületek legújabb technológiája jelentősen lerövidíti az akvárium érlelésének idejét. Reef Salt: teljesen szintetikus tengeri só, amelyet tenyésztett korallok számára hoztak létre. Képletét úgy tervezték, hogy a legjobb feltételeket teremtse meg a tengeri élet számára. A Life Bio Fil: természetes biológiai szűrőközeg. A gondosan kiválasztott baktériumtörzsek miatt szinte azonnal megindítja a nitrifikációs folyamatot. A Life Bio Fil-t jó vízáramlás mellett kell elhelyezni az aknában. Bio S: Speciálisan kiválasztott baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek tökéletes környezetet teremtenek a nitrogén körforgásáért felelős Nitrospirae és Nitrobacteraceae baktériumok termesztéséhez. Foszfát mínusz: Közeg fluidizációs szűrőkhöz. Adszorbeálja a tengervíz akváriumok foszfátját és szilikátjait. Fish V: Multivitamin, amelyet minden díszhal számára, tengeri és édesvízi számára egyaránt terveztek. A V hal A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K3 vitamint és biotint, alanint, kolint, ciszteint, glutamint, leucint, lizint, szerint és tirozint tartalmaz. Szén: Kiváló minőségű aktivált szemcsés szén. A piacon elérhető más foszforsavval aktivált közegektől eltérően. Ezt a szenet gőz aktiválja, ezért nem tartalmaz foszfátot. TestPro-nitrát: A zátonyos akváriumokban a nitrátszintnek 2-5 mg / l (ppm) kell lennie. Ez a tesztkészlet elegendő reagenst tartalmaz 40 nitrátkoncentráció-vizsgálat elvégzéséhez. TestPro lúgosság: A tesztkészlet elegendő reagenst tartalmaz a kettő közötti teljesítéshez. 78-100 külön lúgossági teszt 6,5-8,5 dKH tartományon belül. ABC komponens: kisebb mikroelemek hiányosságainak pótlására szolgálnak. KH Plus: Megoldás a karbonát keménység növelésére a tengeri akváriumokban.

51.990 Ft
Egységár:
51.990 Ft/db
Kosárba
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN - Részletek a szállítási módokról

Személyes átvétel (ingyenes)
Munkanapokon 10:00-ig leadott rendelés esetén akár 2 munkanap múlva vehető át (2483 Gárdony, Vörösmarty utca 66)
Személyes átvétel PostaPonton, vagy Posta Csomagautomatából (ingyenes) - maximum: 20kg, és 70cm
Munkanapokon 10:00-ig leadott rendelés esetén akár 2 munkanapon belül
Házhozszállítással az ország bármely településére - Futárszolgálattal (ingyenes - max 20kg, és 70cm)
Munkanapokon 10:00-ig leadott rendelés esetén akár 3 munkanap múlva vehető át.

 Oszd meg tapasztalataid másokkal is
Hasonló termékek


FIGYELEM!
MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
A szállítás során néha előfordulhatnak sérülések. Ilyen esetekben csakis akkor cseréljük térítésmentesen a sérült termékeket, ha a csomag aláírással történt átvételét követően még a futár jelenlétében a vásárló kibontja a csomagot, és a sérülésről jegyzőkönyv készül! Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a csomag futár jelenlétében történő kibontására. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban a kár megtérítése, vagy a termék cseréje, illetve pótlása.

A csomagok átvételének helyes sorrendje:
1- A csomag utánvét kifizetése a futárnak (amennyiben utánvétes a csomag)
2- A csomag átvétele (aláírás)
3- A csomag kibontása a futár jelenlétében (semmiképpen ne engedjük távozni, semmilyen indok nem elfogadható)
4- Sérülés esetén jegyzőkönyv felvétele és aláírása

Jegyzőkönyv nélkül cégünk nem tudja igazolni a futárszolgálat felelősségét, ezért a sérült termékek újraküldését, vagy a vásárlás értékének részbeni, vagy egészben történő visszafizetését sem tudja vállalni. Ilyen esetben minden felelősség a vásárlóé. Kérjük, bontsák ki a csomagjainkat a futár jelenlétében!


Tetejére