%
Akciók

KOSÁR
A kosár
üres
Ügyfélszolgálat
Regisztráció Bejelentkezés Jelszó emlékeztető Nemrég megnézett Kapcsolat
                                                                        

Édesvízi akvarisztika - Egyéb - Kellékek

AQUA PLANT / Édesvízi akvarisztika / Egyéb / Kellékek

JBL - Punktol Plus 125 - Darakór Elleni Szer - 100ml


További képek a termékről
JBL - Punktol Plus 125 - Darakór Elleni Szer - 100mlJBL - Punktol Plus 125 - Darakór Elleni Szer - 100ml

Cikkszám: JBL-053-002855
Kapható AQUA PLANT hűségpont: 75     (Beváltásnál 1 pont=1 Ft)
Tulajdonságok

Gyártó JBL
Kiszerelés 100ml

Termékleírás

Fehér folt és más ektoparaziták kezelésére
Édesvízi és tengeri halak parazitáinak kezelésére, valamint a gerinctelen víziállatok részleges kezelésére
Ismételt fertőzés esetén: a kórokozó életciklusa miatt ismételje meg az adagolást. A kórokozó néhány nap múlva levál a halaktól, és az aljára süllyed. Nem tartalmaz réz
JBL Online Kórház: hozzáférést biztosít a halbetegségek azonosításához
Tartalom: 1 csomag Punktol Plus 125, 100 ml. Max. 1000 l akváriumvíz. Ismételt felhasználás esetén max. 125 l akváriumvíz. Felhasználás: 10 ml / 100 l. A kezelés időtartama: kb. Minden második napon 15 nap = 8 dózis

Az összes halbetegség kb. 90% -át a halak immunrendszerének gyengülése okozhatja. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszerek alkalmazása leküzdheti a kórokozót, de általában nem szünteti meg az okát. Ezért nagyon fontos az ok meghatározása.
Amint a betegség első tünetei észrevehetőek, AZONNAL cselekedni kell. A legtöbb esetben az emberek túl sokáig várnak. Példa: amint a legkisebb „folt” láthatóvá válik, a kezelést meg kell kezdeni. A túl hosszú várakozás azt eredményezi, hogy egy kis folt (fehér foltbetegség) jön ki a hal bőréből, leesik az aljára, és a kapszula kialakulása után 1000 új foltos kórokozót bocsát ki, amelyek növelik a fertőzés terjedésének valószínűségét az összes többi akvárium lakosra. .

Ez egy parazita a Ciliates csoportból, amelyet gyorsan és biztonságosan el lehet pusztítani a JBL Punktol Plus 125 vagy JBL Punktol Plus 250 segítségével. Semmilyen gyógyszer sem tudja megölni a parazitát közvetlenül a halakból, mivel a parazitát a halak „védik”. nyálkahártya.

Ennek a parazitának az életciklusa figyelemre méltó, mivel több szakaszában van, amelynek során nem ölhető meg. Csak egy szabadon lebegő "elszaporási" szakaszban lehetséges a sikeres eltávolítás. Ezért azt javasoljuk, hogy emelje fel a víz hőmérsékletét 3 ° C-kal (ne emelje a víz hőmérsékletét 30 ° C felett). Ez az életciklus felgyorsulását eredményezi, ami viszont jelentősen javítja az esélyt arra, hogy az élősködő fogékony rétegben elkapjon!

Használat előtt minden aktív szént el kell távolítani a szűrőről, ki kell kapcsolni az UV-C készülékeket és a CO2-műtrágyázást, valamint a sós vízben a skimmereket és az ózonosítókat is ki kell kapcsolni. A víz 50% -át ki kell cserélni a felhordás előtt. A tartályt a kezelés során légtelenítő membránszivattyúval kell levegőztetni. A JBL Punktol Plus-t általában reggel kell hozzáadni, és az állatokat meg kell figyelni.

2.490 Ft
Egységár:
2.490 Ft/db
Kosárba
A TERMÉK RAKTÁRON VAN - Részletek a szállítási módokról

Személyes átvétel (ingyenes)
Akár azonnal foglalható, és átvehető, Címünk: 2483 Gárdony, Vörösmarty utca 66 További részletek
Személyes átvétel PostaPonton, vagy Posta Csomagautomatából - maximum: 20kg, (1190Ft)
Munkanapokon 10:00-ig leadott rendelés esetén akár 2 munkanapon belül
Házhozszállítással az ország bármely településére - Futárszolgálattal - (1.590 Ft - ,max 20kg-ig)
Munkanapokon 10:00-ig leadott rendelés esetén akár 2 munkanap múlva

 Oszd meg tapasztalataid másokkal is
Hasonló termékek


FIGYELEM!
MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
A szállítás során néha előfordulhatnak sérülések. Ilyen esetekben csakis akkor cseréljük térítésmentesen a sérült termékeket, ha a csomag aláírással történt átvételét követően még a futár jelenlétében a vásárló kibontja a csomagot, és a sérülésről jegyzőkönyv készül! Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a csomag futár jelenlétében történő kibontására. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban a kár megtérítése, vagy a termék cseréje, illetve pótlása.

A csomagok átvételének helyes sorrendje:
1- A csomag utánvét kifizetése a futárnak (amennyiben utánvétes a csomag)
2- A csomag átvétele (aláírás)
3- A csomag kibontása a futár jelenlétében (semmiképpen ne engedjük távozni, semmilyen indok nem elfogadható)
4- Sérülés esetén jegyzőkönyv felvétele és aláírása

Jegyzőkönyv nélkül cégünk nem tudja igazolni a futárszolgálat felelősségét, ezért a sérült termékek újraküldését, vagy a vásárlás értékének részbeni, vagy egészben történő visszafizetését sem tudja vállalni. Ilyen esetben minden felelősség a vásárlóé. Kérjük, bontsák ki a csomagjainkat a futár jelenlétében!


Tetejére