%
Akciók

KOSÁR
A kosár
üres
Ügyfélszolgálat
Regisztráció Bejelentkezés Jelszó emlékeztető Nemrég megnézett Kapcsolat
                                                                        
Ewergrow LedAkvarisztikai Információk


LED VILÁGÍTÁS

Az akvárium LED lámpáknak köszönhetően az akvárium megvilágítása számos előnnyel rendelkezik . Az egyik fő dolog, amit az emberek szeretnek és a választáskor fontos szempont a LED-ek használatával kapcsolatban, az, hogy költséghatékonyak.
A LED-es lámpatestek általában többe kerülnek a hagyományos fénycsöveshez képest, de a megtakarítások jelentősen nagyobbak, az elektromos fogyasztás miatt. Egy másik előny az, hogy az "izzók" sokkal hosszabbak élettartamúak, mint az akvárium megvilágítására használt más rendszerek.
Jellemzően 30.000-től 50.000 óráig tarthat az élettartamuk,így megtakarítást jelent a felhasználók számára. Vannak olyan LED-es akvárium-lámpák, amelyek vízállóak és valójában rejtve maradnak a víz alatt.
A LED-es világítási rendszerek is nagyon könnyen beállíthatók. Néhány LED-es akvárium-lámpa bővíthető és cserélhető, így fényt adhat hozzá, és távirányítóval is állíthatóak a különböző színek.
Egy másik nagyszerű tulajdonság az, hogy a LED-ek képesek elhalványulni.
A LED akvárium világítótestek - amellett, hogy állíthatóak - hatással lehetnek az akváriumra is. A legtöbb akvarista megcsodálja a csillogó hatást, ami utánozza a napfényt.
Különböző hatásokat és színeket használva látványos színeket érhet el.
Végül, de nem utolsósorban az LED akvárium fényei sokkal biztonságosabbak, mint a hagyományos fénycsövek vagy a fémhalogén világítás. Nincsenek aggodalmai a káros gázokról vagy szálakról, amelyek egy törött hagyományos fénycsőből származhatnak.
Tetejére