%
Akciók

KOSÁR
A kosár
üres
Ügyfélszolgálat
Regisztráció Bejelentkezés Jelszó emlékeztető Nemrég megnézett Kapcsolat
                                                                        
Gyakran Ismételt Kérdések


A megadott címen van bolt?
Nem! Bolt egyenlőre nincs. Az aquaplant egy web áruház, (ezért is tudjuk árainkat alacsonyan tartani) a kapcsolatban megadott cím csak egy átvételi lehetőség.

Élő állatokat is tartanak?
Nem, jelenleg nem tartunk élő állatokat, halakat sem. A webáruház jellegénél fogva élő állatot futárszolgálattal amúgy sem szállítanánk.

Személyes átvételre van lehetőség?
Igen, amennyiben rendeléskor a személyes átvételi módot választotta a terméket átveheti Agárd, Álmos vezér utca 28 szám alatt, de csak abban az esetben ha az időpont előre egyeztetés megtörtént. Készpénzzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség a helyszínen.

Bankkártyával is tudok fizetni?
Igen, bankkártyával tud fizetni a webshopban a Barion biztonságos fizetési rendszerén keresztül, a DPD futárnál, a FOXPOST automatáknál és az arra alkalmas Pick Pack Pontokon, valamint személyes átvételkor is tud bankkártyával fizetni.

A csomag vagy a benne lévő termék sérült
Amennyiben a csomagon külsérelmi nyomot talál (hiányzó vagy sérült ragasztás, benyomódott oldalak vagy sarkok, szakadások, látható sérülések, folyadékfoltok a csomagoláson, stb) abban az esetben a a futárral kárfelvételi jegyzőkönyvet köteles felvetetni mert csak ennek a birtokában tudjuk a futárszolgálat felelősségét bizonyítani.
Amennyiben a csomagon nincs külsérelmi nyom de a benne lévő termék pl: törött, abban az esetben a csomag átvételétől számított leghamarabb azt jelezni kell az ügyfélszolgálatnak telefonon a 0630/205-7242-es számon. Amennyiben ez nem történik meg csak órákkal az átvétel után abban az esetben nem tudjuk a sérült terméket cserélni.

A rendelt terméket mennyi idő múlva vehetem át?
Amennyiben a termék raktáron van abban az esetben 2-3 munkanap alatt kiszállítja a futárszolgálat. Ha a termék csak külső beszállítónál van raktáron akkor is maximim 3-5 munkanap alatt kaphatja meg a terméket. Személyes átvétel esetén maximum 1-2 munkanap.

Van lehetőség az Aqua Plant általi kiszállításra?
Igen, van lehetőség AuaPlant általi kiszállításra de csak Agárd és környékén. A díja 20.000ft értékű vásárlásig 990ft, 20.000ft felett pedig ingyenes de csak Agárd és környékén
Ahova vállaljuk a kiszállítást:
Székesfehérvár, Agárd, Gárdony, Dinnyés, Velence, Sukoró, Pákozd stb...
Tetejére