AquaForest – Amino Mix – Aminosav – 50ml

8.390 Ft

Cikkszám: AQU-141-002414 Kategória:

Leírás

Kiegészítés, amely koncentrált aminosavakat tartalmaz, amelyek kulcsfontosságúak a korallok egészséges növekedéséhez.

A tengeri akváriumokban fellépő erős skimmers gyakran aminosav hiányokat és víz sterilizálást eredményez. Az alacsony tápanyagtartalom a halvány színű és a korallok fehérítését okozza.

Az AF Amino Mix az összes szükséges aminosavval kiegészíti a vizet, ezáltal megakadályozza a korallok fehérítését és növeli színeit. Az AF Amino Mix egyedülálló összetétele többek között biotin, alanin, glutamin, leucin, lizin és szerin alapú. Az óvatosan kiválasztott aminosavkészlet növeli a zooxanthella mennyiségeit, amelyek támogatják a fotoszintetikus pigmentek, például a klorofill termelését. Így az Amino Mix nem csak növeli a színezést, hanem javítja a fotoszintézis minőségét. Ennek eredményeképpen a korallok nagyobb energiát nyernek a fényből, tökéletes állapotban maradnak és gyorsabban nőnek. Az AF Amino Mix rendszeres használata javítja az immunitást és jelentősen felgyorsítja a korallok növekedését.

Adagolás:

1 csepp 100 literenként (27 amerikai gallon) a víz minden második napja után.

Ne hígítsuk. Ne keverje össze az egyik tartályban lévő más termékkel. A terméket dózisszivattyúval adagolhatjuk, feltéve, hogy cseppeket adagol. Tárolja a hűtőben, ha a hőmérséklet meghaladja a 24oC-ot.

Mindegyik korall kiegészítésnek 100 l vízzel ajánlott 1 csepp dózisa, de fontos, hogy minden egyes akvárium eltérő legyen, és a dózis a korallöntéstől függően változhat. Javasoljuk, hogy a dózis felét (¼) adagoljuk az adagok és kiegészítők adagolásával, és figyelemmel kísérjük a korallokat és azok reakcióit a beadott táplálékra. Miután az akvárium nem mutat túladagolás jeleit, javasoljuk, hogy növelje a dózist a céladaghoz. Az élelmiszerfelszívódás elősegítése érdekében az SPS és LPS korallokat a fény kiürítése után kell táplálni. A korallokat, mint a Zoanthus, a Ricordea és más gomba korallok, napközben kell táplálni. A legjobb tápanyag-felszívódás biztosítása érdekében az összes kiegészítést és a korallokra szánt élelmiszereket közvetlenül az akváriumba kell bocsátani. A takarmányozás során javasoljuk, hogy a szétválasztót kb. Egy órán keresztül kikapcsolja.

Ne húzza túl erősen a csavart, különben a fedél károsodhat. Csak akváriumi használatra készült termék. A fénytől távol hűvös helyen tárolja. Gyerekektől távol tartandó.

További információk

Tömeg 200 g