Aquaforest – Kalcium – 850g

3.890 Ft

Cikkszám: AQU-141-002459 Kategória:

Leírás

Az állandó kalciumszint fenntartására szolgáló szer és a pH-beállítás a zátony akváriumokban. A tengervízben a kalcium állandó értéke elengedhetetlen a korallok és a korallin algák megfelelő fejlődéséhez. A reef akváriumban a kalcium ajánlott szintje 380-460 mg / l (ppm).

Adagolás: 50 g kalciumot 1000 ml RODI vízben oldunk.

Az adagolást vízvizsgálati eredményekkel és a korallok napi fogyasztásával kell meghatározni. A kalcium-oldat vízbe történő behelyezése előtt ajánlatos vízvizsgálatot végezni az aktuális vízparaméterek ellenőrzéséhez. 100 ml kalciumoldat 17,5 mg / l (ppm) -ig növeli a kalciumszintet 100 l vízben. A termék alkalmi felhasználásra is alkalmas a kalciumszint emelése érdekében. 10 g kalciumot 100 l vízben körülbelül 35 mg / l (ppm) kalciumszintet emel. Nem javasoljuk a napi 20 ppm-nél magasabb kalciumszint emelését. Az ionos egyensúly fenntartása érdekében KH puffert és reef ásványi sót is fel kell használni. A kalcium és a magnézium kombinálható egy oldatba.

Tartalmaz: kalcium-klorid – CaCl2 (CAS: 10043-52-4). Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Kezelés után alaposan meg kell mosni a kezet. Viseljen szemvédőt. HA SZEMBE: Óvatosan öblítsük le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha jelen van és könnyen elvégezhető. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: orvosi ellátást kell kérni. A tartályokat / edényzeteket a nemzeti előírásoknak megfelelően kell elhelyezni a címkézett hulladéktartályokhoz.

További információk

Tömeg 850 g