Aquaforest – NitraPhos Minus – 200ml

3.990 Ft

1 készleten

Cikkszám: AQU-141-002787 Kategória:

Leírás

A NitraPhos Minus egy egyedülálló formula, amelynek célja, hogy biológiai úton eltávolítsa a nitrátot, a nitritet és a foszfátot az akváriumból. Aktiválja az anyagcserét különböző típusú baktériumokban, amelyek felelősek a felesleges tápanyagok kezeléséért és eltávolításáért. A szerves szén, az aminosavak és a vitaminok különféle összetételének köszönhetően minden biokémiai változás bármilyen probléma nélkül történik, és a baktériumok könnyen felszívják a vegyületeket, hogy biomasszává alakítsák őket. Ez a biomassza a korallok értékes táplálékává válik, míg a felesleget és annak maradványait szűrővel vagy vízzel eltávolítják a vízből. A NitraPhos Minus javítja a korallok általános állapotát, jobb színezést biztosít és elősegíti azok növekedését. A tartály biológiai egyensúlyának megőrzése miatt megakadályozza a nemkívánatos zöld alga kialakulását és a cianobaktériumok kialakulását.

Ami nagyszerű a termékkel kapcsolatban:

Hatékonyan eltávolítja a felesleges nitrátot és foszfátot
Kémiai egyensúlyt hoz
Gyorsan csökkenti a nemkívánatos algákat
Növeli a korall színezését és növekedését
Ajánlott adagolás:

Ajánlott a NitraPhos Minus indítása az ajánlott adag felére. Javasoljuk, hogy hetente egyszer vagy kétszer ellenőrizzék a NO3 és PO4 koncentrációját. Az ajánlott napi dózis az alábbiakban látható:

Jó tudni:

Az alacsony nitrát és a foszfát gazdag korall-kiegészítést alkalmaz
A magas nitrát és foszfát oka lehet a nem hatékony szűrés
Túl sok élelmiszer vagy táplálékkiegészítő is lehet a túl magas nitrát- és foszfátszintek okozója
A nitrát- és foszfátszintek erőszakos cseppje elpusztíthatja a zooxanthellát, és korallhalálhoz vezethet
A NitraPhos Minus-ot úgy tervezték, hogy gyorsan eltávolítsa a magas nitrát- és foszfátmennyiségeket. A Pro Bio S.-nél együtt használható. -NP Pro a táplálék a baktériumok számára, és NitraPhos Minus adagolásakor nincs szükség rá.

További információk

Tömeg 200 g