Aquaforest – Sea Salt – Tengeri só – 5kg

5.990 Ft

Cikkszám: AQU-146-002448 Kategória:

Leírás

A halakkal és kevésbé finom korallokkal és gerinctelenekkel rendelkező akváriumok szintetikus tengeri sója. Új akváriumok felállításakor az első állatokat az akvárium betöltése után legfeljebb 10-14 nappal helyezzük el. A só feloldása után a frissen elkészített tengeri víz azonnal felhasználható.

Használati utasítás:
Oldja fel a sót a korábban elkészített demineralizált vízben. A víz hőmérséklete körülbelül 24 ° C (75 ° F) legyen. A 30 ppt sótartalmú oldatból kb. 3,25 kg (7,16 font) sót oldunk 100 liter vízben. Az oldatot erőteljesen keverjük körülbelül 15 percig. Amikor a só teljesen feloldódik, és az oldat tisztán tiszta, a sós víz készen áll a használatra. Tartsa a sót száraz és sötét helyen. Miután oldott, 5 napon belül használja a sót. Tartsa távol gyermekektől! Csak akváriumi használatra! A zátonyi só nem alkalmas emberi fogyasztásra! Biztonsági adatlap kérésre rendelkezésre áll.
A só paraméterei az alábbiak:
24 ° C / 75,2 ° F
Mg – 1200-1300 mg / l
Ca – 360-400 mg / l
K – 300-350 mg / l
dKH-8,0-9,0
pH = 8,0-8,2
Az Aquaforest termékeket szigorú laboratóriumi felügyelet mellett gyártják az EU-ban, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Minden terméket gondosan kiválasztott nyers összetevőkből állítanak elő, amelyek bizonyítottan konzisztens kompozitokat eredményeznek.

Hogyan teszteljük a tengeri só termékskáláját?
Tengeri sóinkat 1 tonna (2204 lb) tételben keverjük össze, és tételenként 3 külön mintát gyűjtünk össze a gyártási szakaszban. Mindegyik mintát feloldjuk 15 literes (4US gal) RO-vízben. Tapasztalt szakembergárda elvégzi az ICP-OES elemzést annak ellenőrzésére, hogy a kémiai kompozitok konzisztens tartományon belül vannak-e, és kizárja a nem kívánt szennyezők jelenlétét ugyanazon a helyen. Megjegyzés: Bár a só alaposan összekeveredik, nem minden vödör / doboz azonos. A paraméterek kissé eltérhetnek a tartályok között, és 2-3% -os változat elfogadható. Ez a változás a keverék fizikai tulajdonságainak és a rendelkezésre álló feldolgozási módszerek korlátozásának eredménye. Ezek a változatok még mindig kisebbek, mint a népszerű hobbi tesztkészletekre jellemző hibahatár.
Javasolt sótartalom különböző akvárium típusokhoz:
A vízben található makro- és mikroelemek különböző szinteket mutatnak a sótartalmatól függően:

További információk

Tömeg 5000 g