ATI – Carbo Ex Air Filter -1,5 Liter inc. – 1000g – Granulate

Kategória:

Leírás

Az ATI Carbo Ex 1 literes egység eldobható légszűrő, amely a fehérjeszűrőhöz csatlakozik, mint egy kész szűrőpatron, amely akár 95% -ban eltávolítja a CO2-t és a finom részecskéket a levegőellátásból, például a port és a pollent.

A CO2 elnyelő közeg színe fehérről kékre változik, amikor kimerül, és ezen 1 literes egységeken egyszerűen cserél egy újat.

Nagyobb, 4 literes újratölthető a nagyobb akváriumrendszerek számára, amelyek 69,99 és 24,99 font a 3250 g-os újratölthető C02 hordozóhoz, ha szükséges.

A szén-dioxid-eltávolítás segít stabil pH-érték emelésében és fenntartásában, amely rendkívül előnyös az akvárium általános egészségi állapotának javításában, javítva a korallok egészségét és növekedését, ami hatékony megelőző intézkedés az airbourne-szennyező anyagok akváriumba jutásának eltávolításában.

Természetes módon csökkentheti az algákat, ha a Carbo Ex-t az akváriumok fehérjeszűrőjének légbeömlőjéhez csatlakoztatja, mivel ez eltávolítja az algák növekedéséhez szükséges CO2-t. A CO2 nélkül az algák nem képesek fotoszintetizálni, és ily módon a CO2 korlátozó tényezővé válik az összes algához (cianó, hajalgák stb.)