ATI Professional KH Tesztkészlet

7.690 Ft

Kategória:

Leírás

KH / lúgosság

  • Professzionális, laboratórium által ellenőrzött tesztkészlet a tengervíz KH-értékének / lúgosságának mérésére
  • Nagy hozam, legalább 100 alkalmazáshoz elegendő 10 ° dKH mellett.
  • Könnyű kezelhetőség a tiszta színváltozás miatt
  • Nagy felbontás (pontosság): 0,1 ° dKH
  • Tartomány: 0,1 – 10 ° dKH

Leírás

Professzionális víztesztkészletek az ATI-től

Az egyik vezető tengervíz-elemző laboratóriumként az volt a célunk, hogy professzionális megoldást dolgozzunk ki az akvárium legfontosabb paramétereinek közvetlen ellenőrzésére. Az új ATI tesztkészletek a kifinomult akvaristák számára készültek, akik ismerik a legnagyobb pontosság és a könnyű kezelés értékét.


Mérjük meg a KH értéket / lúgosságot laboratóriumi szinten

KH-tesztünket a tengervíz karbonát-keménységének / lúgosságának nagy pontosságú meghatározására használják, és nagy pontosságú, 0,1 ° dKH. A teszt szintén nagyon eredményes, 10 ° dKH hőmérsékleten legalább 100 mérést lehet elvégezni. Ellenőrzési célokból 100 ml-es több referencia szerepel. Ez a több referencia oldat felhasználható egyéb vízparaméterek (pl. Sótartalom, kalcium, magnézium stb.) Ellenőrzésére is.

 

Ellenőrzött biztonság

Zátonyápolási termékeink gyártását saját laboratóriumunk szigorúan ellenőrzi. A minőségbiztosítás segít minket a legtisztább alapanyagok kiválasztásában, és a legjobb minőségű végtermékekhez vezet. A KH tesztkészlet pontosságát laboratóriumunkban is beállítottuk és teszteltük. 

További információk

Tömeg 300 g