Blue Treasure – Tengeri Só – SPS Sea Salt – 20kg

16.490 Ft

Cikkszám: BLU-146-002981 Kategória:

Leírás

A Blue Treasure SPS tengeri sót tovább tisztítják a Blue Treasure Reef tengeri só alapján. A Blue Treasure SPS tengeri só új formuláját a Small Polyp Stony SPS korallzátonyok növekedésére és fajtájára fejlesztették ki.

Kifejezetten SPS-sel készítettük elő a szükséges kalcium (Ca), magnézium (Mg), stroncium (Sr) és a természetes tengervíz egyéb nélkülözhetetlen nyomelemeinek szintjét. Ezenkívül további Ca, Mg, K és egyéb ásványi anyagokat egészítenek ki, hogy az SPS-hez elegendő alapvető elemet megtarthassanak tartásuk és tenyésztésük során. Az SPS tartásának és tenyésztésének követelményeit csak a kék kincses tengeri só által kevert sós víz megváltoztatásával lehet teljesíteni.

Az SPS tengeri só alapanyaga tiszta, élelmiszeripari minőségű, és mindenféle nyomelemet tartalmaz, amely megtalálható a természetben a tengervízben, valamint néhány más speciális vitamint és védő kolloidot. A kék kincsesó nátrium-kloridot (NaCl from tiszta, nem polúciós földalatti sóoldatból tisztítják.

Nagyon ritkán fordul elő a világ földalatti sóforrásai, csak a Bohai-öböl és a Huanghai-öböl gazdag ilyen típusú földalatti sós vízben. Ezenkívül a Kék kincses tengeri só 1996 óta a Kínai Óceán Egyetem számos szakértői kutatása után válik formálisá. A kék kincses tengeri só felhasználja a jó természetes forrásokat és tudományos kutatási feltételeket, hogy a legjobb minőségű tengeri sót kínálja a világon.

Használjon 6,7 kg Blue Treasure SPS tengeri sót 50 gallon (190 liter) friss vízzel (RO víz ajánlott), amíg a só teljesen fel nem oldódik. 23-25 ​​℃ / 73-77 ℉ hőmérsékleten a sós víz fajsúlyának 1,024 és 1,026 között kell lennie.
Heti, részleges vízcsere, amely a teljes vízmennyiség 10 ﹪-ját Blue Treasure SPS tengeri sóval készített sós vízzel helyettesíti, segít fenntartani az élő tengeri organizmus jó egészségéhez szükséges vízminőséget.