Easy Life – AquaMaker – Vízelőkészítő – 100ml

990 Ft

Cikkszám: EAS-031-002925 Kategória:

Leírás

Az agresszív csapvizet azonnal alkalmassá teszi minden édesvízi és tengeri akváriumhoz. Az AquaMaker zátony akváriumokban és kerti tavacskákban is használható. Teljesen biztonságos minden hal, növény, korall, garnélarák, csiga és a biológiai szűrő számára.

Az AquaMaker nagyon sokoldalú:

Eltávolítja a klórt
Eltávolítja a klóramint
Eltávolítja a nehézfémeket, mint a réz, a cink és az ólom
Köti és méregteleníti a mérgező ammóniát
Megköti és semlegesíti a mérgező nitriteket
Megköti és semlegesíti a nitrátot
Halokat céloz meg
Védi a nyálkahártyát és a hal kopoltyúit
Az AquaMaker nincs hatással a pH-ra, a KH-ra vagy a GH-ra. Ezenkívül az AquaMaker nem aktiválja túlzottan a skimmereket.

Az

AquaMaker használatát a legjobb a vízcserehez használt csapvízhez adni. Az adagot csak az új csapvíz mennyiségére használja. Így az agresszív anyagokat azonnal semlegesítik.

Az AquaMaker természetesen közvetlenül hozzáadható az akváriumba. Ebben az esetben az adagot az akváriumvíz teljes mennyiségére kell alapozni.

Adagolás

A szokásos adag 10 ml AquaMaker / 50 liter akváriumvíz.
Vagy:
A szokásos adag 1 US fl oz AquaMaker / 40 USA gallon akváriumvíz.

Használat előtt rázza fel. A termék kénszagot szabadíthat fel.

Példa: Csapvíz adagolása vízcsere céljából
10 literből öt vödöt töltünk a vízcseréhez. Adagoljon 2 ml AquaMaker-et minden vödörbe, és keverje össze. A keveréket azonnal hozzá lehet adni az akváriumhoz, mert az AquaMaker azonnal működik.

Példa: adagolás egy akváriumhoz
Az akvárium vízmennyisége 100 liter, és 20 liter vizet cserélnek. Az AquaMaker adagolása a teljes víztartalomra vonatkozik, ebben az esetben 100 liter. Az akváriumvízhez 20 ml AquaMaker-t kell adni.

Eltérő adagok – a klóramin, a klór és a nitrit és a víz hőmérséklete

* Használjon fél adagot AquaMaker-t (5 ml / 50 liter; 1 USA-folyadék / 80 USA-galon) alacsony klór-, klóramin- vagy ammóniakoncentrációnál

* használjon dupla adagot adag AquaMaker (20 ml / 50 liter; 2 amerikai dollár / 40 USA-gallon) magasabb koncentrációjú klór, ammónia-klór-amin

* vészhelyzet: használjon hármas adagot az AquaMaker-t (30 ml / 50 liter; 3 amerikai fl / oz / 40 amerikai Gallonok) nagyon magas nitritkoncentrációnál (3 mg / L vagy ennél nagyobb) vagy nagyon magas ammóniakoncentrációnál (1 mg / L vagy ennél nagyobb)

* Használjon legfeljebb az AquaMaker adagjának felét (maximum), amint a víz hőmérséklete eléri a 30 ºC-ot. (= 86 ° F)