Hanna Chekker – Foszfor/Foszfát

26.990 Ft

Cikkszám: AQU-145-001980 Kategória:

Leírás

A Hanna Chekker Foszfor/Foszfát teszter egy arany középút az olcsó de kevésbé pontos hobbi teszt készletek és a professzionális laboreszközök között. Mivel a hobbi tesztkészletek a használó személy szemének színérzékenységére hagyatkoznak így kevésbé pontosak és a különböző mérések között nagy lehet az eltérés. A professzinális labor készülékek egy LED fényforrást vagy tungsten izzót használnak szűrővel és egy érzékelőt mely pontosan meghatározza a beérkező színből az ionkoncentrációt. Ezek a profi gépek tökéletesen pontos eredményt adnak, de a megvásárlásuk és állandó karbantartásuk igen költséges.
A Hanna Chekker Foszfor/Foszfát teszter egy fix hullámhosszúságú LED fényforrást használ szilikon fényérzékelővel, annak érdekében hogy megközelítse a professzionális laborgépek minőségét, de elérhető áron tudjuk megbízható pontossággal mérni korallszirti akváriumaink foszfor illetve foszfát értékeit.
Használata: A mért értékek könnyen leolvashatók a nagyméretű kijelzőről. A műszerek automatikusan kikapcsolnak használaton kívül, így
garantálva az elem hosszabb élettartamát. A műszerek kezelése rendkívül egyszerű. Először el kell végezni a nullázást a vízminta segítségével. Ezután a mintába kell tenni a reagenst. Ezt követően helyezzük a fiolát a műszerbe, nyomjuk meg a műszer elején található gombot, és máris leolvasható a mért koncentráció.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video