Jebao – MDC – 8000 – Wifis Felnyomópumpa

57.990 Ft

Kategória:

Leírás

A cirkulációs szivattyúk legújabb sorozata az ismert és elismert Jecod / Jebao márkától. A szivattyút a WiFi alkalmazáson keresztül működtetik, és manuálisan vezérelhető a készletben található vezérlővel. A hatékonyság és az áramfogyasztás aránya gazdaságos. Csatlakozókészlettel van felszerelve. A szivattyú teljesen merülve vagy a vízen kívül is működhet.

További információ
az MDC szivattyúról egy pillantással:
Ez egy teljesen szabályozható cirkulációs szivattyú, nagy teljesítményű 10000l / h. Működtethető a WiFi alkalmazáson keresztül, és manuálisan a vezérlőből. Lehetőség van különböző teljesítmények programozására nappal és éjjel, valamint beállíthat egy vagy több etetési időt. A szivattyú emlékezni fog a megállapításaira, és automatikusan megváltoztatja a nappali és az éjszakai teljesítményt, a hét hét napjára abbahagyja az etetést, és egy problémája lesz.

„Csak egy pillanat kellett a programozáshoz. Most maga a szivattyú változtatja a kapacitását éjszaka. ”

WiFi alkalmazás az MDC pumpában:
Az alkalmazás elérhető Android és Apple iOS rendszereken. Az alkalmazást letöltheti a Google Playről és az App Store-ból, vagy közvetlenül a csomagolásban található utasításokból. A készülékkel való párosítás után gyorsan és intuitív módon megadhatja a kívánt beállításokat.

Melyek az alkalmazás beállításai?
A szivattyú teljesítménybeállításai

Korlátlan a 30% -tól 100% -ig vagy 0% -ig terjedő tartományban az etetési időre. Bármely szivattyúteljesítményt beállíthat a nap bármely órájában. A beállítás segít egy tiszta teljesítménygrafikonban, amely lebontja a nap egyes óráira és perceire. Meg fogja határozni, hogy a teljesítmény mekkora% -a legyen egy adott időpontban. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy pontot a diagramon, azaz az időt és a teljesítményt.

„A programozás nagyon egyszerű. A grafikon megmondja, hogy a szivattyú mennyit fog működni és milyen időpontban. “
„A teljesítmény 60-70% -át – reggel 7-től 12-ig – állítottam magamnak. 100: 00-kor 100% -ig egy órán át. Aztán ismét habozás. Éjszaka csak 30% és reggel 40%. ”

Etetési mód beállításai:
Adja meg, hányszor álljon le a szivattyú adagolás közben – 0 – 3 alkalommal. Határozza meg, hogy az etetés mennyi ideig és meddig tart. És most A szivattyú leáll, ahogyan Ön meghatározta.

– Két etetési időm van. Az automatikus adagoló szerint határoztam meg. Most már nem aggódom a halak és a korallok miatt. ”
„ Ezek a beállítások nagyszerűek! Különböző szivattyúteljesítményem van a nap folyamán, hogy serkentsem a különféle óceánviszonyokat és három etetési idõt. “

Kézi beállítás, ha nem szeretné használni az alkalmazást:
A hatékonyságot 30% -ról 100% -ra állíthatja be. Elindítja az etetési módot. Mindezt három gomb segítségével.

Műszaki adatok:
– maximális teljesítmény: 8000l / h
– minimális hatékonyság: 2400l / h
– vízemelő oszlop: 5,2 m
– maximális áramfogyasztás: 65 W
– minimális energiafogyasztás: 19,5 W
– teljes merülő üzem: IGEN
– vízen kívüli munka: IGEN

Bemeneti / kimeneti átmérők: 20mm, 25mm, 32mm, 38mm.  

További információk

Tömeg 2000 g