Real Reef Rock -Tengeri Kő – 1kg

4.990 Ft

Cikkszám: AQU-145-002940 Kategória:

Leírás

A Real Reef Rock egy szokásos zátonyépítő kőzet. Különböző méretben kapható. Nagyon könnyű, porózus, tele lyukakkal és résekkel. Háromdimenziós alakú, természetes lila, rózsaszín és piros színben kapható. Minden természetes zátony környezetbarát anyagából készül, és üvegházakban termesztik, hogy bioaktív szikla legyen, anélkül, hogy a vadon élő kőzeten gyakran találkoznának a kártevők. Ez a szikla kiválóan alkalmas a tengeri zátonyok és a halak akváriumainak. Nem ajánlott édesvízhez, mivel magas pH-értékkel rendelkezik.
A Real Reef többféle ásványi anyagból és homokból áll. Néhány nagyon hasonló a csúcsminőségű közegekhez, amelyeket a modern kalciumreaktor adagoló rendszerekben használnak. A valódi zátony magas kalcium-karbonát-tartalommal rendelkezik, a mennyiség a 82-85% tartományban van. A korallvázon, amely elsősorban kalcium-karbonát, a Real Reef számos alapvető nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz. Ez a fennmaradó 15-18% ásványi anyagokból és nyomelemekből áll, mint például magnézium, stroncium és vas.

A Real Reef Rock gyártásához több mint 13 lépés szükséges, és minden darab egyedi és más, de nem csúnya! Nincs két darab ugyanaz, csakúgy, mint az Anya Természet! A Real Reefs több összetevőjét természetes kalcium alapú kötőanyagokkal kötik össze; nem használunk semmilyen kémiai vagy szintetikus epoxidot vagy ragasztót. A Real Reef ezen a munkaigényes szabadalmi függőben lévő folyamaton keresztül utánozza az akváriumipar által látott legjobb korall-élő rock formákat!

A Real Reef gyönyörű, lila, rózsaszín és vörös árnyalatai vízbázisú, nem mérgező természetes pigmentekből származnak. Ezeket a szabadalmaztatott pigmenteket több módszerrel és eljárással injektálják és alkalmazzák. A Real Reef minden darabját kézművesek készítik itt, az amerikai létesítményben, büszkeséggel és kreativitással. Az igazi zátony az USA-ban készült, nőtt fel és mindig is lesz!

Miután létrehozták a Real Reef Rocks-ot, előzetes felkészülésen mennek keresztül. Ez az édesvízi kikeményedés előtti eljárás legalább 12 hétig tart. Miután a szikla befejezte a kikeményedési folyamatot, azt legalább 12-16 héten át a sósvíz kinövésére továbbítják. Tengeri kinövési létesítményünk nagy, 3000 és 10 000 gallon üvegszálas versenypályákból áll klímavezérelt üvegházakban. A Real Reef ezeken a szűrt zárt rendszerű versenypályákon keresztül válik biológiailag aktív akváriumréssé. A Real Reef készülékeket ezekből a kiépülő versenypálya-rendszerekből készítik elő, csomagolják és szállítják a disztribútorok és kiskereskedők számára világszerte.