RED SEA – Reef Energy Plus (AB+) 5l

48.990 Ft

Leírás

REEF ENERGY PLUSZ

All-In-One Coral Superfood

Mindent az egyben, jobb növekedést, nagyobb rugalmasságot, élénkebb színeket, könnyebben használható automata adagolókkal és minimális túlzsugorodást biztosít.

Ennek alapján a hosszú távú kutatás , Reef Energy Plus továbbfejlesztett kiegészítés, amely a teljes táplálkozási összetevők által igényelt Soft, LPS, SPS, és nem fotoszintetizáló korallok vitalitást, a növekedés és elszíneződés.

 

Maximális növekedés

A Reef Energy Plus segítségével koralljai még gyorsabban nőnek, mint az eredeti, kétkomponensű formula. Hosszú távú laboratóriumi vizsgálataink egyértelműen 15%-kal gyorsabb növekedést mutattak ki a Reef Energy Plus segítségével.

 

Könnyű használat automatikus adagolással

A korallok etetése egyszerűbb, mint valaha. Automatikus adagoló segítségével etetheti koralljait a Reef Energy Plus-szal, mivel az új all-in-one készítmény hűtve és keverés nélkül akár egy hétig is eltartható anélkül, hogy a kombinált komponensek hatékonysága csökkenne.

A károsodás elkerülése érdekében ne hagyja a Reef Energy Plus-t egy hétnél tovább hűtve, és mossa ki az adagolótartályt szappanos vízzel az újratöltések között.

 

Minimális túlzsugorodás

Az új összetétel minimálisra csökkenti az etetés utáni lefölözést.

 

Legmagasabb energetikai hatásfok

A szénhidrátok, aminosavak, zsírsavak és vitaminok oldott és szuszpendált egyszerű építőköveiből álló szerves komplexből áll, így a Reef Energy Plus közvetlenül a korallok által felszívódó és fogyasztható. Ez az azonnali, közvetlen fogyasztás biztosítja a korallok legmagasabb energetikai hatékonyságát.

 

Nincs maradék hulladék

A Reef Energy Plus minden egyes összetevőjét a korallok elfogyasztják és felhasználják anyagcsere-folyamataikhoz (pl. fehérjetermeléshez és lágyszövet-regenerációhoz), így nem marad szükségtelen szennyező szerves anyag az akváriumban. 

* LED-es világítás használatakor növelje az adagot,

További információk

Tömeg 5000 g