Reef Factory – Power Switcher – Áramkapcsoló

10.990 Ft

Leírás

Áramkapcsoló

egy kicsi, intelligens akváriumi aljzat, amelyhez bármilyen eszközt csatlakoztathat. A tápkapcsolónak köszönhetően minden eszközt programozhat egy ciklikus kikapcsolási módban. Amit érdemes megjegyezni, a tápkapcsolóban távolról is be- vagy kikapcsolhatja a készüléket.

A csatlakoztatott eszközök programozása, késleltetése és távoli kezelése 

Intelligens aljzatunk lehetővé teszi a lámpák, szivattyúk és bármely más eszköz kezelését. A tápkapcsoló rendelkezik késleltetési funkcióval is, amely hasznos lehet egy csatlakoztatott skimmerrel végzett munka során, amely áramkimaradás után meghatározott késleltetéssel bekapcsol (ez megakadályozza, hogy a skimmal rendelkező cuo átfolyjon az akváriumba).

Az Ön igényeinek megfelelően 

Az ügyfeleket szem előtt tartva a Power kapcsolót két európai változatban és az Egyesült Királyság szabványában készítik elő. Mindkét verzió azonos funkcióval rendelkezik.

Eszközcsoport kezelése

A Smart Reef alkalmazásban egyetlen eszközként csoportosíthatja és kezelheti az áramváltókat. Ennek köszönhetően nem kell sok eszközt külön programoznia.

Csatlakoztassa eszközeit, és tegye okossá

Intelligens aljzatunknak köszönhetően mostantól minden hagyományos akváriumi eszközt csatlakoztathat és okossá tehet. Kezelje munkájukat a Smart Reef alkalmazással, hozzon létre kapcsolatot a cselekedeteik között, és irányítsa az indítás pillanatait.

Az intuitív kezelőpanel tiszta asztalt biztosít

A készülék nagyon egyszerűen és kényelmesen vezérelhető okostelefonos alkalmazással vagy a Reef Factory weboldalán keresztül.

A csatlakoztatott eszközök munkatörténete 

A történelem bármikor ellenőrizheti, hogy mikor és mikor kapcsolták be eszközeit.

Még okosabb lehetőségek 

Hosszú azoknak a készülékeknek a listája, amelyeket az akváriumhoz Power Switcherrel kell csatlakoztatni, és az eszköz képességei minden egyes frissítéssel növekedni fognak. Az Action szakasznak köszönhetően integrálhatja a tápkapcsolón keresztül csatlakoztatott kapcsolót egy másik eszközzel.

Nincs szükség vezérlőre

Minden Verwendeten Geräte sind mit einem WLAN-Modul ausgerüstet und direkt mit dem System verbunden

Reef Factory Smart Reef – Ios és Android- App


Töltse le az alkalmazást itt: