Reef Factory – Reef Flare M – Tengeri Led Lámpa – 140W

199.990 Ft

Kategória:

Leírás

A Reef Factory A Reef flare modern LED-lámpák sorozata. Kifejezetten azért készültek, hogy kiemeljék a korallok természetes színét és magas színvonalú fény formájában táplálják őket.

iOS és Android

A lámpák mobilalkalmazáson, webböngészőn vagy weboldalon keresztül vezérelhetők.

A lámpák vezérléséhez vagy a Smart Reef rendszerhez történő csatlakoztatáshoz nincs szükség további modulokra. A lámpák Wi-Fi modullal vannak ellátva, amely lehetővé teszi az otthoni útválasztóhoz történő csatlakoztatást.

A Reef Factory a lámpa teljesítményének 3 kategóriáját kínálja: Reef flare S – 70 W, Reef Flare M – 140 W és Reef flare L – 2100 W. A lámpák felszerelhetők az akvárium szélére vagy húrokra akaszthatók.

LED-ek:

Cree XP-G2 hidegfehér (> 70 CRI)

Cree XT-E királykék

Cree XP-E2 kék

OSRAM OSLON Mélyvörös

Cree XP-E2 Green

FélLED 415 nm

SemiLED 400 nm

 

A zátony fellángolásának előbeállításai

Az előre beállított értékek az előre meghatározott világítási beállítások, amelyeket az akvaristák megoszthatnak. Ehhez csak le kell töltenie vagy fel kell töltenie egy beállítási fájlt.

Kövesse az egyszerű beállítási folyamatot, és élvezze a lehetőséget, hogy 7 színcsatorna közül választhat. Átmenetileg módosíthatja a lámpa beállításait (beleértve az előre beállított értékeket is), például fényképet készíthet, vagy új halakat vagy korallokat fedélzetén készíthet.

Állandó lámpa hőmérséklet-figyelés, riasztási funkcióval. A modern Reef flare kezelőpanellel végtelen számú fényspektrum modellt állíthat be.

Lencsék

 

A zátonyfénylámpák speciális lencsékkel vannak felszerelve, amelyek célja a LED-fény hatékony eloszlatása, fokozása és keverése. Célunk nem csak az volt, hogy a lehető legközelebb kerüljünk a T5 lámpa által előállított fény minőségéhez, hanem az is, hogy olyan világítási rendszert biztosítsunk az akvaristák számára, amely megfelel minden vizuális követelményüknek, és lehetővé teszi számukra a legigényesebb korallok fenntartását is.

Az adatok online megtekinthetők, és az eszköz konfigurálható egy böngészőn keresztül egy laptopon vagy egy alkalmazáson keresztül egy okostelefonon. A lámpa adat nézete jól látható. Miután csatlakoztatta a készüléket a Smart Reef rendszerhez, képes lesz szöveges / push / e-mail értesítéseket fogadni közvetlenül a telefonjára.

 

 

Smart Reef App Kompatibilis
Felhasználóbarát
Könnyen vezérelhető mobiltelefon alkalmazással
Modern irányítási rendszer
iOS és Android kompatibilis
Wifi csatlakozás