Reef Factory – Reef Flare S – Tengeri Led Lámpa – 70W

104.990 Ft

Kategória:

Leírás

Reef Factory Reef Flare S fekete – 70 W-os intelligens LED-lámpák az akváriumhoz 7 csatornával
Ezek a modern intelligens készülékek a más termékek által kínált hagyományos funkciók mellett számos fejlesztést kínálnak az akvárium kezelésében, biztosítják a biztonságot és hozzáférést biztosítanak a fontos információkhoz, ugyanakkor garantálják a tengeri akváriumban lévő állatok egészségét.

Reef flare – intelligens 7 csatornás LED lámpák A
Reef flare egy modern LED lámpa sorozat. Kifejezetten a korallok természetes színének hangsúlyozására és kiváló minőségű fénnyel történő táplálására szolgálnak. Ezek a LED-ekkel vannak felszerelve, amelyeket a Cree gyártott, az egyik piacvezető ezen a területen. A világos szín, a lencsék és a lámpa erőssége lehetővé teszi a legigényesebb korallok megtartását is. A vezérlő rendszer, a SMART funkciók, az egyszerű beállítási eljárás és a minimalista kialakítás teszi a Reef fáklyalámpákat a piac egyik legmodernebb megoldásává. Ezek minden bizonnyal érdekes kiegészítést jelentenek az akvárium minden tulajdonosának beállításában.

iOS és Android
A lámpák mobilalkalmazáson, webböngészőn vagy egy weboldalon keresztül vezérelhetők.
A lámpák vezérléséhez vagy a Smart Reef rendszerhez történő csatlakoztatáshoz nincs szükség további modulokra. A lámpák WiFi modullal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa őket otthoni routeréhez.

Reef Factory Reef flare S – 54 W. A lámpák felszerelhetők az akvárium szélére, vagy felakaszthatók, mellékelt

LED-ek:
Cree XP-G2 Cool White (> 70 CRI)
Cree XT-E Royal Blue
Cree XP-E2 Blue
OSRAM OSLON Deep Red
Cree XP-E2 Green
SemiLED 415 nm
SemiLED 400 nm

A zátonyok gyulladásos előre beállított
beállításai Az előre beállított értékek előre meghatározott világítási beállítások, amelyeket az akvárium tulajdonosai megoszthatnak. Csak egy előre beállított fájlt kell letöltenie vagy feltöltenie.
Egyszerű telepítési folyamat után kiválaszthatja a 7 színes csatorna egyikét. Ideiglenesen megváltoztathatja a lámpák beállításait (az előre beállítottakat is beleértve), például fényképet készíthet, vagy új halakat vagy korallokat adhat hozzá.
A lámpa hőmérsékletét folyamatosan figyeljük. Beleértve a riasztási funkciókat. A modern Reef flare irányító rendszer végtelen számú fényspektrum modell beállítását teszi lehetővé.
Lencsék

A zátony fényforrások speciális lencsékkel vannak felszerelve, amelyek a LED fény hatékony diffúzióját, erősítését és keverését szolgálják. Célunk nem csak az volt, hogy a lehető legközelebb kerüljünk a T5 lámpa fényének minőségéhez, hanem az is, hogy olyan világítási rendszert biztosítsunk az akvárium tulajdonosainak, amely minden vizuális igényüket kielégíti, és lehetővé teszi számukra a legigényesebb korallok kezelését is. fenntartani.
Az adatok online módon jeleníthetők meg, és az eszköz beállítható egy böngészőn keresztül egy laptopon vagy egy alkalmazáson keresztül egy telefonon. A lámpa adatai jól láthatók. Miután a rendszer csatlakozik a Smart Reef rendszerhez, szöveges / push / e-mail üzeneteket fogadhat közvetlenül a telefonjára

Műszaki adatok:
Méretek: 160x160x35 (HxSxM mm-ben)
Teljesítmény: 230V AC 50 / 60Hz – 54Watt Kibocsátott
fény: Flare S 60x60cm, Flare M 70 / 80x70cm, Flare L 90x70cm

További információk

Tömeg 5000 g