Tropic Marin ALL-FOR-REEF – 500ml

6.690 Ft

Cikkszám: TRO-141-003021 Kategória:

Leírás

Tropic Marin All for Reef egy átfogó ásványi ellátás reffbiotópok. A Tropic Marin All for Reef egy könnyen használható, rendkívül koncentrált megoldás MINDEN esszenciális ásványi anyag és nyomelem ellátására új vagy közepesen feltöltött zátony akváriumokban. Az ásványi anyagokat az organizmusok növekedése és az akvárium egyéb folyamatai veszik igénybe, ezért rendszeresen kiegészíteni kell őket. Ide tartoznak elsősorban a kalcium-, magnézium-, stroncium- és karbonátkeménység-elemek a köves korallok, vöröskorallin-algák és más zátonyorganizmusok meszes csontvázainak növekedéséhez. A Tropic Marin All for Reef mindezeket az összetevőket erősen koncentrált formában tartalmazza, és tartalmazza a legfontosabb nyomelemeket is: jódot, brómot és fluort a köves korallok, szivacsok és rákok csontvázainak növekedéséhez és stabilizálásához.
Ezekkel a komponensekkel, összehangolt koncentráció-arányban, a Tropic Marin All for Reef kiváló kezelési körülményeket teremt egyetlen megoldásban. Nem jönnek létre olyan további vegyületek (pl. Nátrium-klorid), amelyek megváltoztatnák a sótartalmat vagy az ionegyensúlyt.

Tropic Marin All for Reef
+ teljes ásványianyag-ellátás csak egy oldatban
+ a legfontosabb nyomelemek már szerepelnek benne (a Tropic Marin A-ELEMEK összes eleme)
+ nem keletkeznek melléktermékek (pl. Nátrium-klorid)
+ a sótartalom és a az ionmérleg nem változik
+ nem képződik felesleges szén-dioxid
+ lágy korallokkal, LPS-sel, SPS-sel, más szűrőadagolóval és / vagy rákfélékkel töltött akváriumhoz
+ könnyen alkalmazható – mind kézi adagoláshoz, mind szivattyúk adagolásához alkalmas

A Tropic Marin All használata a zátonyhoz:
Kezdje 5 ml / 100 liter (26 US-gal) akvárium rendszer térfogatának napi adagjával. Növelje a napi dózist – a lúgosság folyamatos ellenőrzésével – heti 2,5 ml-rel 100 liter (26 US-gal) akvárium rendszer térfogatában, amíg el nem éri az állandó karbonát-keménységet 7–9 ° dH. Ne lépje túl a maximális napi adagot, amely 25 ml / 100 liter (26 US-gal) akvárium rendszer térfogata.

500 ml Tropic Marin All for Reef 20 000 mg kalciumot, 950 mg magnéziumot, 390 mg stronciumot, 2800 ° karbonát keménységet és 17 mg jódot tartalmaz.