Tropic Marin ALL-FOR-REEF – 800g (por)

10.490 Ft

Cikkszám: TRO-141-003022 Kategória:

Leírás

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

A zátonyos akváriumok általános ásványianyag
-tartalma A Tropic Marin® ALL-FOR-REEF egy könnyen használható, rendkívül koncentrált megoldás MINDEN alapvető ásványi anyag és nyomelem ellátására új vagy közepesen feltöltött zátony akváriumokban.
Az ásványi anyagokat az organizmusok szaporodása és az akvárium egyéb folyamatai révén fogyasztják, és rendszeresen ki kell egészíteni. Ezek az ásványi anyagok tartalmazzák a szükséges elemeket: kalcium, magnézium, stroncium és karbonát keménységi elemek a köves korallok, a vörös korallin algák és más zátony organizmusok meszes csontvázainak növekedéséhez. Az ALL-FOR-REEF mindezeket az összetevőket erősen koncentrált formában tartalmazza, és tartalmazza a legfontosabb nyomelemeket is: jódot, brómot és fluort a szarvkorallok, szivacsok és rákok csontvázainak növekedéséhez és stabilizálásához; szelén a szabad gyökök eltávolítására; molibdén és vanádium fontos enzim komplexek létrehozására.
Ezen komponensek koncentrációinak optimális arányával az ALL-FOR-REEF ideális környezetet teremt csak egyetlen megoldással. Nem jönnek létre olyan további vegyületek (pl. Nátrium-klorid), amelyek megváltoztatnák a sótartalmat vagy az ionegyensúlyt.
Előnyök
– Teljes ásványi anyag-ellátás egyetlen megoldásban.
– A legfontosabb nyomelemek már szerepelnek (a Tropic Marin® PRO-CORAL A- ELEMEK összes eleme).
– Nem képződnek melléktermékek (pl. Nátrium-klorid); a sótartalom és az ionegyensúly nem változik.
– Nem képződik felesleges szén-dioxid.
– Alkalmas puha korallokkal, LPS-sel, SPS-sel, más szűrőadagolókkal és / vagy rákokkal feltöltött akváriumhoz.
– Könnyen alkalmazható – kézi adagoláshoz és szivattyúk adagolásához egyaránt alkalmas.
Hozzávalók
A Tropic Marin® ALL-FOR-REEF szerves kalcium-sókat, magnézium-sókat, stronciumot és nyomelemeket tartalmaz.
500 ml ALL-FOR-REEF 20 000 mg kalciumot, 950 mg magnéziumot, 390 mg stronciumot, 2800 ° karbonát keménységet és 17 mg jódot tartalmaz.
Alkalmazás és adagolás
Kezdje napi 5 ml ALL-FOR-REEF / 100 liter (26 US-gal) akvárium-rendszer térfogatú adagjával. Növelje a napi dózist – a lúgosság folyamatos ellenőrzésével – hetente 2,5 ml-rel / 100 liter (26 US-gal) akvárium-rendszer térfogatáig, amíg el nem éri az állandó karbonát-keménységet 7–9 ° dH.
Ne lépje túl a napi 25 ml ALL-FOR-REEF adagot 100 liter (26 US-gal) akvárium rendszer térfogatára.
Egyéb termékajánlatok
A korallok színének további fokozása érdekében javasoljuk a Tropic Marin® PRO-CORAL K + ELEMENTS nyomelem-oldatot; a PRO-CORAL A- ELEMEK már megtalálhatók a termékben.
A nagyon pontos, egyértelmű Tropic Marin® víztesztek KH / ALKALINITY-TEST és MAGNESIUM / CALCIUM-COMBITEST alkalmasak a víz minőségének és az alapvető paraméterek ellenőrzésére.