Waterlife Octozin 200 Tableta

8.990 Ft

Cikkszám: AQU-038-002473 Kategória:

Leírás

A Waterlife cég Octozin nevű akvarisztikai terméke alkalmas a halak fej lyukadás, sügérek bélgyulladása, tengervízben bohóchal betegség és császárhal betegség, valamint spironucleus bélfertőzés, Cryptobia, Bodomonas, Trypanosoma kezelésére. Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt.
Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktívszenet és egyéb abszorbens anyagokat, majd frisset tegyünk be 96 órával az utolsó kezelés után.
A szükséges Octozint kismennyiségű akváriumvízben oldjuk fel, ezután öntsük be az akváriumba.
A víz gyenge habzása előfordulhat a kezelés során ami normális és hamarosan eltűnik. Az Octozin lassan bomlik le biológiailag, emiatt hasznos lehet az akváriumban a kezelés 8. napján egy nagyarányú vízcsere.
Ne használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Octozinnal való kezelés után.
Adagolás: 1 tabletta 25 literre az 1., 2., 3.,napon. tengeri darakór kezeléséhez a víz sűrűséget eresszük le 1,017 sűrűségre 2-3 hét időtartamra. (Természetesen alacsonyrendűekkel nem használható.)